Hoe mogen we je helpen?

Wij werken met verschillende partners samen.


Omdat wij je graag van totaaladvies willen voorzien, werken wij voor advies over woningen en verzekeringen nauw samen met verschillende partners.

FocuSVerzekeringen

Voor advies over verzekeringen ben je bij FocuSVerzekeringen aan het juiste adres. Froukje Schevel is al ruim 20 jaar als verzekeringsadviseur actief en heeft vanaf 2020 haar eigen assurantiekantoor gestart.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij Froukje, net als bij Hypotheekfocus, altijd voorop!

Ga voor meer informatie over FocuSVerzekeringen naar de website

 

Makelaarskantoor Koopmans

Al meer dan 30 jaar is Makelaarskantoor Koopmans een begrip in Beetsterzwaag en omgeving. Fetze, Carola en Manon zijn de mensen achter Makelaarskantoor Koopmans, waar wij een prettige samenwerking mee hebben. 

Samen hebben ze een zeer uitgebreid netwerk in Beetsterzwaag en de omgeving en zijn ze voor hun klanten altijd op zoek naar het beste resultaat. Ons gezamenlijk motto is, ontzorgen!

Ga voor meer informatie over Makelaarskantoor Koopmans naar de website.

 

Focus op wonen

Focus op Wonen is een gecertificeerde makelaar met jarenlange ervaring en gedegen kennis van de huizenmarkt in regio Amstelland en omstreken. 

Wat je ook regelt rondom de aan- of verkoop van je huis, het gaat om mensen en vertrouwen. Daarin maakt Focus op Wonen, samen met ons, het verschil. Ze zijn makkelijk in de omgang, helder en transparant in hun advies en komen elke gemaakte afspraak na.

Ga voor meer informatie over Focus op Wonen naar de website.

 

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie